Maui Jim zonnebrillen, de beste zonnebrillen van dit moment!

Maui Jim zonnebrillen staan wereldwijd bekend om de verleidelijke stijl, elegantie en het beste vakmanschap in zonnebrillen. Door haar gepatenteerde PolarizedPlus2Lens-technologie, biedt Maui Jim haar klanten het meest heldere zicht ter wereld! Maui Jim staat wereldwijd bekend om de verleidelijke stijl, elegantie en het beste vakmanschap in zonnebrillen.

 

De Maui Jim zonnebrillencollectie combineert functie met design en omvat een verscheidenheid aan unieke modellen die allen geïnspireerd zijn op het heerlijke strandleven. Het is geen wonder dat Maui Jim de eerste keuze is voor echte sportliefhebbers. De zonnebrillen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen, state-of-the-art technologieën en stijlvolle ontwerpen. Elk paar Maui Jim zonnebrillen is vernoemd naar een eiland, oceaan-, of sportthema, die allen betrekking hebben op de aantrekkelijke eigenschappen van Hawaii.

 

Maui Jim, voor de sportieve buitenmens!

 

Maui Jim zonnebrillen zijn ontworpen voor mensen waar een actieve levensstijl zoals sport, outdoor-activiteiten en outdoor-recreatie centraal staat. Maui Jim staat bekend om zijn ongeëvenaarde vakmanschap, innovatieve ontwerpen en ingetogen luxe, waardoor het de ideale accessoire is voor de verfijnde sportliefhebber.

Maui-Jim-zonnebrillen-kopen-bij-MauiJimZonnebril-nl-beste-prijs-Maui-Jim

De IJzersterke fabrieksgarantie van Maui Jim

 

Maar liefst 2 jaar fabrieksgarantie op je Maui Jim zonnebril!

De zonnebrillen van Maui Jim hebben een garantie van 2 jaar, voor de oorspronkelijke koper vanaf de aankoopdatum, tegen defecten in het zonnebrilmateriaal én de afwerking van de Maui Jim zonnebrillen. Neuskussens en brilveren van Maui Jim zijn gratis na te leveren, zolang de onderdelen beschikbaar zijn bij Maui Jim. Maui Jim vervangt naar hun keuze elke Maui Jim zonnebril die kapot blijkt te zijn – exclusief schade die veroorzaakt is door onjuist of onredelijk gebruik. De Maui Jim garantie is gratis, maar exclusief verzend- en administratiekosten van €20,-.

De GE-WEL-DI-GE PolarizedPlus2Lens Technology van Maui Jim!

Maui Jim zonnebrillen zijn allemaal voorzien van de gepatenteerde PolarizedPlus2Lens Technology, die bekend staat om de volledige afschaffing van verblinding door licht en alleen krachtige kleuren doorlaat. Deze technologie geeft de drager een helderder en duidelijker beeld van de wereld om hem/haar heen. Geïnspireerd door de natuur, zal Maui Jim’s PolarizedPlus2Lens Technology uw volgende outdoor-activiteit zeker naar een hoger niveau tillen.

 

 

Deze baanbrekende technologie beschikt tevens over een scala van verbazingwekkende eigenschappen, zoals het waterafstotende vermogen, de oleofoob coating, de Clearshell krasbestendige coating en polariserende glazen. De waterdichte functie is perfect voor de water- en sneeuwsportliefhebbers die bijvoorbeeld surfen en snowboarden, doordat de brilglazen zowel water als sneeuw afstoten. De oleofoob coating stoot vet af en maakt het veel gemakkelijker om vettige vingerafdrukken weg te vegen.

 

Elke nieuwe zonnebril van Maui Jim wordt standaard van alle bovengenoemde eigenschappen voorzien. Dit merk je zodra je jouw Maui Jim zonnebril opzet.

Eens proberen, voor altijd fan van Maui Jim!

 

Wij zijn helemaal fan van Maui Jim zonnebrillen en weten wij zeker dat ook jij verliefd zal worden op hun nauwgezette vakmanschap, onstuimige designs en betrouwbare reputatie! Voor degenen die van actie houden is een Maui Jim zonnebril zorgvuldig ontworpen om je te ondersteunen in alle sportieve activiteiten.

 

De zonnebrillen bieden je maximale bescherming tegen het natuurlijke geweld dat eventueel op je pad kan komen tijdens outdoor-activiteiten. Probeer ook de Maui Jim Pilot zonnebril als je op zoek bent naar een ultra-lichtgewicht zonnebril, gemaakt om extreme omstandigheden te doorstaan. De Pilot zonnebrillen zijn ook in Hollywood erg populair bij beroemdheden als Jake Gyllenhaal, Brad Pitt, en Don Cheadle door het prachtige, duidelijke zicht door deze zonnebril. Kortom, Maui Jim is bij iedereen geliefd!

Mooie-kleuren-en-scherp-contrast-met-Maui-Jim-zonnebril-met-gepolariseerde-glazen-kopen-bij-MauiJimzonnebril.nl.