Maui Jim Polarized Plus 2 technologie

Superieure kwaliteit zonnebrillen collectie, bedacht op het zonovergoten Hawaï. Om de kleuren nog meer tot hun recht te laten komen, heeft Maui Jim een gepatenteerd polarized plus 2 lens technologie ontwikkeld. Naast dat helpt het tegen die vervelende schitteringen en zorgt het voor het intenseren van de kleuren waardoor u superscherp zicht ervaart. Tegelijkertijd bieden de glazen ook nog een goede bescherming tegen de gevaarlijke UV straling. Ze hebben daarom ook de “Seal of recommendation” van de Skin Cancer Foundation gekregen.

Maui-Jim-Zonnebrillen-Betere-Kleuren-Beter-Zicht

Zicht, monturen en materialen

Niet alleen het zicht is belangrijk bij Maui Jim. De monturen krijgen ook de nodige aandacht. Van materialen van kunststof tot titanium. Net zo mooi afgewerkt als de glazen zelf. Er wordt dan ook weleens gezegd: als u eenmaal een Maui Jim zonnebril heeft gedragen, dan wilt u niks anders meer.

Het verschil

Het verschil is eigenlijk niet te missen. Wanneer je de zonnebrillen opzet is gelijk die vervelende schittering weg. Gevaarlijke UV straling, weg! Met meer contrast en helder zicht! Zie hieronder het verschil.

Maui-Jim-Zonnebril-Beste-Kwaliteits-Zonnebril

Links en rechts het zicht door een normale zonnebril. En in het midden door Maui Jim zonnebrillen. Helder, scherper en contrastrijker. En de kleuren komen naar voren zoals de natuur bedoeld heeft! Zoiets heeft u nog nooit gezien.