HOE ALLES BEGON

Maui Jim begon in 1980 met het verkopen van zonnebrillen op het strand van Lahaina, in Hawaii, als een klein bedrijfje. Ons jonge en ambitieuze bedrijf zag de behoefte van de markt aan een technologie die intense verblinding en schadelijke UV-stralen voorkomt en de stralende kleuren van het eiland tot leven brengt. Dit leidde tot de ontwikkeling van onze revolutionaire Polarized Plus2 lenzen. Deze bril werd gebruikt in zeven nieuwe zonnebrillen modellen – onze Classic Collection. Nu bieden we meer dan 125 paar zonnebrilmodellen, allemaal gepolariseerd en elimineren 100% van de schadelijke UVA- en UVB-stralen.

Beter-Zicht-Maui-Jim-Zonnebril

ONZE FILOSOFIE

MAUI JIM IS OVERTUIGD DAT KLEUR EN LICHT DE SLEUTELS ZIJN VOOR MENSELIJKE ERVARING – Geïnspireerd door de schoonheid en cultuur van Maui, hebben we het tot onze missie gemaakt om de wereld een gevoel van aloha mee te geven. De levendige kleuren en de schoonheid van de wereld, waargenomen door onze bril, geven de uitdrukking. Voor zonaanbidders biedt Maui Jim zonnebrillen een ongeëvenaarde kleurervaring en superieure bescherming tegen verblinding en de schadelijke effecten van UV-straling. We maken je leven gelukkiger door je de wereld van een gekleurde kant te laten zien.  Maui Jim gelooft dat kleur en licht de sleutel zijn tot menselijke ervaringen. Onze zonnebril laat je het volledige spectrum zien. Ze zien de wereld als nooit tevoren. Wij geloven dat elke dag de volledige pracht van de 16.777.216 bestaande kleuren moet zien.

De belofte van Maui Jim

BIJ MAUI JIM, TONEN WE ALTIJD DE ECHTE KLEUREN, ZODAT JE JE LEVEN BEKIJKT VANAF DE ZONNIGE KANT. ONZE ZONNEBRILLEN ZIJN ONTWORPEN ZODAT U DE WERELD DOOR ANDERE OGEN ZIET – We laten altijd ons ware gezicht zien – echte kleuren die worden weerspiegeld in onze klantenservice van wereldklasse. We beloven dat je altijd met een vriendelijke stem begroet zult worden. We willen dat je tevreden bent. We staan ​​achter elke zonnebril die we verkopen.